Sommar 2014

Jag erkänner att sommaren är slut. Har haft den mest fantastiska sommaren någonsin och bäst var absolut att jag startade maj månad med att flytta mina sista lådor till vårat hem. 

såhär har sommaren sett ut. 

Vi tjuvstartade sommaren med en resa till Malin med familj och en dag besökte jag och han grönan. 


Grunkor och mojänger i klinten. Så. Jävla. Kul. 

Jonorsfest med avslut på pub i Robban. Skippar bilderna från detta eftersom det faktiskt finns gränser. Firade min hittills mest indylliska midsommar. Oslagbar. 
Festade på stadsfesten med ett gäng brudar. 

Jag och coolingen till höger åkte på bröllop i örträsk. Stadsfesten dag två var kanon. Vattenskoter och semesterpuben. Gumboda hed. 


Räkmacka i stackrönnan. Några fantastiska och härliga dagar ute på vattnet. Spenderade 7 timmar i denna balja med massa tjejsnack. Jag, kärleken och ett härligt gäng åkte ut på svenssonsemester. Vi började i Piteå. 


Efter några dagar åkte vi vidare till Lycksele för motorveckan och för att möta upp grabbarna från byn. Vi avslutade semesterveckan med relax i Nordmaling och en dag åkte vi ut på norrbyskär. Vi flyttade in hos Sanna, första helgen i augusti. LNLP-helgen!! Denna lillskrutt flyttade in hos oss. Många härliga dagar spenderades på stranden. Vi åkte på nolia och strosade runt i en helg dag. Vi var barnvakt åt denna lilla tös och åt kräftor i gammstugan i vackra villvattnet. 
Vi förlängde sommaren genom att ta färjan över bottenviken och spenderade en helg i Vasa. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0