Livet

Fyfan vilken helvetesvecka förra veckan var. Min första omtenta blev ett faktum. Och jag hann bara blinka så hade jag två omtentor. Jag bröt ihop, åkte och jobbade och bestämde mig för att acceptera eländet. Att halva klassen fick omtenta fick mig att sluta irritera mig på mig själv iallafall. Men så jobbigt när allt slit och alla sena kvällar inte ger något resultat. 

Men sen blev det helg. Jag och Nils åkte till Sundsvall för en härlig återhämtningshelg. Vi stannade av i Ö-vik och badade påvägen ner, bodde på hotell, shoppade, åt god mat, såg bio och gick på Ikea, påvägen upp blev vi bjudna på middag hos Åsa och kände mig verkligen redo för måndag imorse. 

Men nu, efter snart 12h hemifrån, känner jag mig hyfsat slut igen. Hem, ladda om batterierna och tagga upp för en till vecka av långa dagar på skolan, för på måndag skriver vi tenta igen. 

Måndag

Långdraget på skolan idag. Åkte hemifrån 9 och kom hem 20 nu ikväll. Tomt hus och eftermiddagsvecka för Nils. Försöker verkligen hålla humöret uppe. En fin helg väntar och har bara två tentor som är ivägen för ett toppenhumör. 
Söndag

Nils åkte just iväg till skogen. Han skulle jobba en liten stund på förmiddagen. Hade önskat att han åkt tidigare så han kan komma hem tidigare men inser att han också kräver sömn för att funka. Så det var nog bra ändå. 

Jag har alltså en förmiddag helt ledig, helt själv. Eller kanske en hel dag. Man vet aldrig när han behagar sig att komma hem igen, haha. 

Kanske ska jag åka till burträsk? Plugga? Eller lägga fokus på att städa upp huset ? Fast det sistnämnda behöver jag hjälp med av sambon. För denna gång ska det inte bara städas, utom även rensas. Så det skjutser vi på till vi är hemma båda två. 

Ska försöka njuta av denna ensamtid till fullo. En morgonpromenad, en dusch och sen frukost i sängen kanske? Låter bra för mig! 

Onsdag

Jag skojade med mig själv igår. Två veckor till tenta var tyvärr inte rätt.. Det var bara en vecka kvar!! Paniiik. Idag åker jag definitivt på skolan. Ska möta upp Elin och plugga tills hjärnorna blöder. Åh studentlivet..! 

Annars är det Step up ikväll och det tycker jag är så himla kul. Har egentligen inte tid att träna men tror det kan vara bra att låta hjärnan vilar ibland! 

Tisdag

Ligger i sängen fortfarande men borde stigit upp för länge sedan. Har massor att göra idag, dessutom tog jag på mig jobb ikväll. Men det ska funka. Hoppas på något vis att Nils tagit med sig nätverkskabeln på jobbet idag också. Han behövde den igår och att jag inte kan se tv när jag pluggar är vara bra. 

Nej, nu är det bara att väcka hjärnan och gå ner och plugga. Bara 2 veckor kvar till tenta! 

Lördag

Jag uppskattar verkligen slappa dagar! Idag har jag suttit med lite skojgrejer på förmiddagen och sen bara legat i soffan. Nu tänkte jag mig ut och gå en låååång promenad, sen mysmiddag innan jag tar bussen till lövånger med tjejerna. Bra lördag! Fredagspepp

Årets första morgonpromenad. Typ. Underbart väder ute idag och såå fredagspepp. Åker till burträsk för att besöka frisören, träna och jobba ikväll. Torsdag

Blev visst "ledig" idag också! Eller jag missade bussen imorse. Fast det gjorde jag inte heller egentligen. Jag åkte ner på Ica, stressade som vanligt, kom fram och insåg att jag glömde kortet och telefonen hemma. Vände hemåt. Mötte bussen påväg hem, la mig i soffan, flännade och insåg att det var lika bra att stanna hemma idag också. 

Så en heldag hemma. Hann iallafall träffa sambon mer än en sekund imorse och sen har jag pluggat hemifrån. 

Holger kastrerades igår förresten. Igår när dåsigheten släppte var han urmysig, men idag... Vilken jävla trotsig kisse han blivit! 
RSS 2.0