I fjälls

Eftersom jag och mamma höll på att svänga åt fel håll redan då vi lämnade Burträsk så är jag lycklig över att vara framme, att min röda fara dessvärre valde att ge upp redan första dagen gjorde mig olycklig. Tur nog återuppstod den och jag är lycklig igen. Inga bilder idag men jag lovar fler till imorgon! 

Lördag

Det är idag det händer. Kombinerar jobben idag, först Ica och sen kiosken. Efter det bär det äntligen av, några dagar i den friska fjälluften sitter nog aldrig fel! Glad påsk 

långhelvittes freda'n

Kaos. Överallt. Det bär av till fjällen imorgon direkt efter jobbet, inte på söndag som vi hade tänkt. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag har opackat. Hatar att packa, vill bara sova. I-landsproblem. 

torsdag

Sitter i Lövånger och väntar på mina partykompisar som jag ska hämta hem. Har just konstaterat hur trevligt de är att vara nykter och hur bra jag kommer må imorgon, iallafall om jag jämmför med dom som promenerar förbi!

Onsdag

Vaknade upp utan väckare eller morgonsång. Tog mig ut på en timmes lång morgonpromenad och sedan la-lade jag på ända fram till jag skulle åka med 12.00 bussen till skolan. Väl där såg jag lite konsert innan jag åkte in till stan och köpte mig ett par nya fina löparskor. Av den enkla anledningen blev jag bara tvungen att gå en halvtimme till nu ikväll, så taggande något så litet kan vara!
 

tisdag

Plågade mig igenom denna dag, hatar verkligen allt vad tisdagar innebär.. Har iallafall tänkt fira att jag har en halvledig dag imorgon med ett tabatapass ikväll, och inte vart som helst, ikväll bär det av till bydeträsk!

Måndag

Ikväll har jag varit till matilda på "familje annorlunda mys". Blev överraskad med ett paket eftersom jag nyss fyllde år (typ). Fick en superfin klänning som jag pratat om men som jag förmodligen aldrig hade unnat mig. Jättetack brudar!

Söndag

Som avslut på denna härliga helg med bra tempo så var familjen inbjuden på paltfest hos kusinerna. Jag vet inte vad som är konstigast, begreppet "paltfest" eller det faktum att familjen tog skotern dit trots att det i princip är närmare att gå. Menmen, palten var go och sällskapet trevligt, fint avslut och jag är helnöjd.
 

lördag

Jag fick min önskan uppfylld. Efter nästan en timmes försenad avgång så tog jag nicko och robin skotrarna mot långtjärn där vi hade bestämt oss för att pimpla och grilla körven över öppen eld tillsammans med pappa och hans kompisar. Drygt två timmar och några felkörningar senare var vi framme, så vi slängde i oss korven, nicko och robban tog upp varsin fisk och sen fick jag hämtning av mamma komma och stressade iväg på jobbet. Bra förmiddag!helg

Fuskade till mig en ledig dag från skolan och jobbade full dag på Ica idag. Lördag och söndag jobbar jag på kiosken och innan dess hoppas jag på fint väder, doften av skoteravgaser och kanske en grillkorv över öppen eld. 

onsdag

Har haft sjukt bra tempo sen jag kom hem från skolan. Handlade, gjorde middag, bakade cupcakes och nu har jag just avverkat ett corepass och väntar på att skivstången ska börja. Pepp!

Måndag

Att smita från sina plikter, inom det området är jag mästare. Jag har prov i Naturkunskap imorgon klockan 08.30. Ikväll har jag därför tränat, promenerat med charlie, varit till min moster för fix av balklänningen, sett hockey, hängt på kiosken, handlat, gjort en efterrätt och nu på kvällkvisten varit ut och kört lite bil. Otroligt stort oengagemang och en gnutta lathet är receptet till denna framgångssaga. 
 

Söndag

Jag hade en otroligt trevlig lördagskväll. Ni vet, sitta på toagolvet och snacka allvar med tjejerna medan killarna har fest utanför. Sådär som det alltid är, skönt med burträskfest! Denna dag spenderade jag i soffan innan jag jobbade eftermiddag. Skön dag! 

Lördag

Min fredag passerade lungt och stillsamt trots allt. Träffade jennifer, jobbade kväll och for tröttare än döden hem till nicko och robin efteråt. Denna dag har jag spenderat på Ica, vilket var jävligt kul men skumt känns det, som om det är sommar igen. Denna kväll ska jag åka en sväng till kusinerna och efter det besöker vi skolgatan. Trevlig Lördag!

Torsdag

Totalt otippat och ganska glatt överraskad blev jag imorse när jag fick förklarat för mig att jag är ledig imorgon. Har dock inte en susning om vad man gör när man är ledig?? Det känns ganska självklart att man borde göra något vettigt me nnär man knappt vet vad vettigt betyder, vad gör man då? Att paniken har spridigt sig är ett faktum. Återkommer med information om morgondagen senare för nu ska jag sova, trots allt. 

Onsdag

Har jobbat hela kvällen både igår och idag. Hinner inte med så mycket annat när skolan bjuder på långa dagar och jobbet på sena kvällar. Längtar till fjälls och försöker glädjas åt det lilla för just nu känns allt ganska tråkigt. Hoppas på att lite sömn får mig på bättre humör. Natti. 

Måndag

Lyssnar på världens mest deprimerande musik och räknar dagar till livet börjar om igen. Det kommer bli galet mycket jobb framöver då jag gör mig första dag (för andra gången hihi) på Ica i bygdsiljum på lördag och har ett antal dagar denna månad på kiosken dessutom. Förutom detta så finns det ett antal jobbiga läxor som glider runt i hjärnan på mig, tur det är tomt där inne sen tidigare iallafall. Nä, om man skulle ta tag i sin lediga kväll. Kasta in ved? Ta en promme? Städa? Alternativen är många. 
 

tillbaka till verkligheten

Söndagsångesten är aldrig så stor som efter ett lov. Just nu hatar jag bara verkligheten. Och måndagar. Ahhhh, mer dagar som dagen jag har haft idag (fram till 18.00), tack!
Eller fler dagar som skolan var i nian, tack!
 

söndag

Har spenderat denna dag ute i villvattnet. Mat över öppen eld, långpromenad och skoterkörning har vi ägnat oss åt. Ett perfekt slut på detta lov!

lördag

Hade tre missade samtal när jag vaknade, detta trots att jag lagt mobilen i princip I örat för att vakna ifall de skulle ringa. Jag tror det är vad som kallas för djupsömn... Nu hade jag tänkt mig upp och fånga denna dag. Ett besök i den stora staden och fest står på schemat!

full fart fredag

Har agerat duracellkanin idag känns det som. Steg upp tidigt för en morgonpromenad, uträttade ett ärende och tog mig en minipromenad. Spenderade en timme på gymmet. Tog en promenad med Charlie. Uträttade ännu ett ärende. Gjorde byn med lisa (besökte järnaffärn, blommaffärn och hellgrens hehe). Gick ännu en kort prommenad och när jag kom hem hade jag energi kvar så då skottade jag bort onödig snö från uppfarten??? Hoppas dagen har varit bra för er med //mvh tjejen som ligger utslagen 19.00

torsdag

En förmiddag på skotern och en eftermiddag på jobbet blev en perfekt torsdag!

onsdag och lite ångest

Har skrivit projektarbetet tillsammans med matilda i några evighetr och är inte det minsta sugen på att fortsätta med diskussionen. Dock är det kanske det bästa så man kan passa på att skaffa sig ett liv resterande dagar av detta lov. Just nu känns det inte som jag gör mycket annant än det nödvändigaste. Att lufta min röda fara hade inte suttit fel. 

Tisdag

Har spenderat denna dag på promenad, på gymmet och på jobbet. Efter det bytte jag lite fordon hit och dit och sen dess har jag knappt hunnit varva ner. Passade därför på att göra lite läxa, när jag ändå var i gång. Nu är jag klar men en uppgift och ska därför krypa ner och sova några välförtjänta timmar innan jag och johanna krigar oss ut på morgonpromenad!

sovaöverkompisHar tjejer här på övernattning, Skitmysigt. Nu ska jag sova och dom lär ju snacka in på småtimmarna. Som de ska vara.

måndag

Så otroligt skönt att vakna upp måndag morgon utan skola. Tog en morgonpromenad tillsammans med Lisa och Johanna vid tio och efter det tog jag även ut challe på en promenad innan jag tog tag i städandet och tvättandet. Jag väntar nämligen på finbesök ikväll!Igår

Utgång av det spontanare slaget igår. 20 min efter jag slutat jobbet satt jag på förfest hemma hos Stigge med ett härligt gäng. Två timmar senare hade jag tagit mig in till stan, via både fridas hus och sannas lägenhet. Riktigt stressigt men helt klart värt det! Ikväll väntas en jobbarkväll och efter det tar jag det nog ganska lugnt! 

RSS 2.0