Måndagskväll

Sitter och guppar ute på sjön i en båt med Matilda Croll och Bobby. Bra väder och inte en fiskjävel för min del. Dock en trevlig kväll med både volleyboll och bad från holmen!


Midsommarhelgen

Det blev en hektisk midsommarhelg med både jobb och fest. Jag jobbade på midsommaraftonen till klockan var sex, slängde mig in i bilen mot förfesten hos Emil, sen åkte vi tillbaka till btk för att umgås i partytältet vi satt upp men det blev en tidig kväll, jag gick hem redan vid halv två. Dagen efter jobbade jag förmiddag sen blev det grillmiddag hos Bobby innan vi åkte in till travet ett helt gäng. Söndagen blev en rejäl återhämtningsdag av självklara själ!


Ny vecka

Måndag och en ny härlig vecka efter en helg fylld med fest. Idag är första dagen av mina åtta veckor på Ica, därför tänkte jag fira det med en morgonpromenad innan jag åker iväg, just nu känns det dock lite småjobbigt..


Det som skulle läggas ut i torsdags

Långdag på Ica och påväg hem stötte jag på en söt liten hund som jag plockade med mig, fick dock lov att lämna av han i närmaste gård där han hörde hemma.. Efter jobbet förflyttade jag mig längre ner på gatan där det byggdes partytält och som avrundning på denna dag knöt jag på mig skorna och släpade mig runt sundet. Massa ny energi in och jag hoppas det håller i sig, imorgon blir det jobb innan festligheterna drar igång!


Påväg hem till mig

 
 

värt att visa

Till studenten gjorde mamma världens finaste kort till mig. Jag som också är intresserad av samma sak ser ju verkligen alla små detaljer och blev såklart superglad.helgen

Har haft en fin helg, elsa och madde har bott hemma hela helgen så jag har kunna umgås med charmtrollet varje ledig stund. Jag har börjat om att träna, jag har jobbat och besökt john stuga. En helg med fint sällskap, mycket jobb och nu börjar jag på en ledig vecka!

Ett umeåbesök senare

Efter sju nålstick, en slang genom näsan och några elektroniska små stötar på hjärtat så kunde de fortfarande inte hitta mitt fel. Det blir därför ännu en tur till Umeå om någon månad för ytterligare undersökningar... något positivt är dock att jag får börja om att träna, som jag har längtat! Trots dom lite småtrista beskeden hos doktorn så blev jag glad igen när jag hittade denna snygga klocka på shoppingrundan jag och mamma tog efteråt. 
 

Torsdag

Idag är en spännande dag för idag kollar jag till hjärtat i Umeå. Är livrädd men samtidigt ganska glad över att få hjälp. Nu ska jag äta en stor frukost för sen måste jag fasta de kommande sex timmarna.
 
 

onsdag

Jobbar, umgås och sover nu på lovet. Ikväll får jag middagsbesök och sen kommer killarna i familjen hem.

helg

Igår var det fest, en trevlig sådan. Bursiljum hade pubkväll så efter många om och men valde jag att fara trots att tjejstyrkan var något knaper.
Idag har jag varit med jenka hela dagen, solat, käka glass, hängt på campingen med lisa och gått en prommenad. Även kvällen har varit fin med fotbollstittande, volleyboll, bio och en film som avslutning.
studenten

Igår tog jag äntligen studenten, igår var det fest och igår var det många känslor. Idag är dagen efter. Försöker smälta allt och se det från den ljusa sidan, för det är otroligt tungt att lämna SK3 bakom sig för att gå mot nya äventyr. 

bal

och så kom den 3e juni, baldagen för oss treor. Mycket lyckad och framförallt lycklig dag. 
jag fattar inte varför bildjävlarna blir halva så ni får stå ut med det tyvärr

En lördag

Hade hur kul som helst igår och idag har jag varit riktigt slö. Solade tillsammans med Jenka på förmiddagen och jobbade eftermiddagen. Medan kompisarna hängde i Umeå/stan och sänkte en och annan vinflaska så passade jag på att sänka en BJ och sen slocknade jag i soffan tills mamma och pappa kom hem. Skönt det med. 

RSS 2.0