sånt som gör mig ledsen

Imorse tog jag och johanna "som vanligt" en morgonpromenad. Träningskläderna som jag använde la jag rutinenligt inne på toan, när jag sedan ska anväda dom efter skolan så är dom borta? Resultatet: Får utbrottet 2.0 medan stackars lillebror tittar på mig som om jag var en pokémon (dvs, väldigt konstigt), ringer mamma och pappa, grinar, flännar och gråter. Kommer till gymmet 35 minuter sent i mina håliga thights och en äcklig tröja. Stabil. 
 

tisdag förmiddag

Imorse tog jag och johanna hurtighet till en ny nivå när vi tog en morgonpromenad strax efter 6. Fick åka bil till skolan och sitter just nu på segaste nk lektionen.måndagslycka

Idag blev jag med skoter. En liten röd sak som förhoppningsvis ska frakta mig dit jag vill denna vinter och någon vinter framöver. Hoppas självklart på en och annan skotertur!

bara för att minnas

I fredags hade jag finbesök ända från stan och av matilda. I Lördags jobbade jag kväll och for sedan till lisa och umgicks med tjejerna där. Idag har jag jobbat, tränat och varit till bygdsiljum på gudstjänst (obs ej fribilligt!!!). Livet i sin helhet.att chockera

Imorgon gör jag något som jag knappt kan fatta själv. Egentligen har jag inte lektion förrän 12.05 till13.10 MEN jag åker in med mamma halv åtta för att................. gå på mattestöd. Slutsats av detta? De är fan inte lätt när de är svårt. 

på bussen hem

Framför mig sitter en mycket trött människa. Denna har under senaste tio minuterna nickat till av trötthet oftare än de flesta av oss kommer göra på en hel livstid. Det såg otroligt kul ut och ond som jag är började jag såklart skratta. Det hela gick givet över till dåligt samvete och slutade i tårar. Som vanligt då.

söndag

Ännu en dag på skotern aka stridsvagnen. Först åkte vi ett gäng till ljusvattnet och grillade lunch och njöt av solen. Efter det åkte vi tillbaka till burträsk och sedan vidare mot... skogen (??). Har iallafall haft det otroligt trevlig och förhoppningsvis lever jag på denna helg hela veckan ut!bättre lördag

Imorse sprang jag äntligen milen, svårtoppad start på dagen. Fortsatte dagen med att ta skotern till bygdsiljum tillsammans med robin bobby och nicko. När lisa anslöt sig lagade vi tacos, såg mello och åt efterrätt. Körde hem i mörkret och bänkades oss sedan på bobbys soffa framför en film. Nu har jag precis kommit hem från stan där jag har hämtat hem några partynissar och några timmars sömn väntar innan söndagsaktiviteterna tar fart.Fina, efterlängtade helgen

Fredag och absolut ingen lugn och ro. Men nu tror jag bara att jag tycker det är kul, nu när jag kan pusta ut. Startade dagen 07.15 med segaste morgonprommen. Hann därefter med skola, jobb, en sväng på ladan, till bobby och till nicko. På cirkus en timme ringer väckaren och då far jag och hämtar hem Jennifer och Paue, efter det tar jag helg! 
 

Imorse serverades alla hjärtans dag-frukost
fick tillbaka matteprovet idagni kan ju gissa hur det gick..

Måndag

Som vanligt numera så känns det som de är mycket nu. Inte en lugn kväll förrän på lördag. Kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte. Men de är nog bara att gilla läget och fortsätta. I helgen ska vi i alla fall ut och grilla, något trevligt att se framemot. 

Söndag

Skön söndag. Har bara gjort saker i min egna takt. Tog mig en 3h lång nap på förmiddagen, har åkt lite skidor, sett hockey och nu ska jag dra på mig ett par jeans (första gången sen i fredags) och åka ner och jobba till stängning på jobbet. 
 

ikväll

Spenderade kvällen med mello, hockey, kortspel och avslutningsvis en film tillsammans med jennifer alle och noa. Otroligt trevligt med lite lugnt lördagshäng. 

Lördag

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på denna dag. Ska både få träffa bebis och fara på vigsel.
Tyvärr dock itne med samma bränna denna gång som förra vigseln jag var på. Fick igår höra ännu en gång hur omänskligt blek jag var.. haha. 

världens äldsta 18åring

Slutade 10.50 idag. Hade en pyttelektion innan jag åt lunch och sedan begav mig till stan för att se Oskar och johan vintersimma tillsammans med frida och sofia. Hann uträtta ett par ärenden, åkte hem, knöt på mig löparskorna och for på gymmet. Tog uttrycket "lökigt pass" till en ny nivå och begav mig i rask takt hemmåt igen. Åkte till Bygdeträsk för bastu, middag och koma i soffan framför gladiatorerna. Sedan vi kom hem har jag hängt här och bland annat gjort klar en utbildning till jobbet. Fredagkväll och så mycket liv har jag. Men bra har jag haft det och klagar absolut inte över tillvaron. 

Torsdag

Idag har jag spenderat hela dagen på Umeå Universitet. Det som går att rymma i mitt lilla hjärnkontor är utan tvekan överfyllt för studen. Massor med information om den skrämmande framtiden. Efter en utmattande dag som den, kändes det som ett bra alternativ att köra ett tabatainspirerat spinning+styrka pass. Jag lovar att jag sover som en gud i natt. 
 

Onsdag

Imorse varknade jag inte alls upp pigg och utvilad. Istället för att kliva upp sjukänmälde jag mig och valde att spendera denna dag på hemmaplan istället och det gjorde jag nog helt rätt i. Imorgon bär det iallafall av till Umeå och jag ska därför upp före skammen imorgon. Godnatt. 

nu kör vi

Det känns som att livet går snabbt just nu. Hinner knappt hem innan de ska köras hit, gå dit, packa tillbaka och vända om igen. Äta, sova, plugga, packa typ. Har varit upptagen båda kvällarna denna vecka och jag gissar att morgondagen inte blir mindre fullspäckad. Måste hinna på stan en sväng, jag och matilda ska skriva projektrapporten. Dubbla träningspass och sen måste jag förbereda mig inför en 8-20 dag i Umeå på torsdag. Förhoppningsvis finns det något andrum innan dess för mitt rum har börja likna ett vulkanutbrott. 
 

Kollektivtrafiken

Bara sekunder efter de senaste postade inlägget så kom bussen. En trött Angelica klev på och några sekunder senare inser jag att bussen svänger av mot Umeå och inte Skellefteå. En riktig pulshöjare det där. Efter en liten joggingtur på E4an kunde jag senare kontatera att Gudarna var på min sida idag. Bussen var lite sen och det bidrog till att jag slapp hänga kvar i Ånäset ytterligare 75 min. 
 

ny vecka

Imorse vaknade jag 4.45. Nu, nästan två timmar senare hänger jag i Ånäset i väntan på en buss som ska ta mig till skolan. Är jag inte en ängel som ställt upp på att lämna in bilen så här tidigt så vet jag inte vad. Trevlig måndag iallafall.

fin helg

Har haft en underbart lungt helg. Med jobb också. På fredagen hade vi bebis på besök så jag försökte spendera all hennes vakna tid med henne. Vi såg hockey och på kvällen var jag till matilda. På lördagen tog jag vara på det fina vädret och spenderade ungefär en timme utomhus innan jag tog mig an kvällen på jobbet. Imorse var det jag som öppnade och kvällen har gått åt till att plugga, plugga och fika. Och promenera. Som det ska vara!

RSS 2.0