mitt tvåtusenelva fortsättning

Juli månad började intensivt. Stadsfesten ägde rum den första för våran del, dagen efter tog jag bussen till piteå där min familj befann sig. Och en massa andra också såklart eftersom det var summer games. Jag mådde otroligt bra under denna helg. Eller under hela denna månad, de var ju sommar. Jag, matilda och jennifer umgicks som om det inte fanns någon morgondag. Vi besökte lisand och båten gick över till långnäset flera dagar. Jag jobbade två kvällar på svängen och det var hur varmt som helst ute. Jag besökte finaste åbyn. Vi bodde med killarna i fiskis i tre dagar och två nätter. Vi spelade både minigolf och var med i en kubbturnering i järvtjärn. Det var trästocks och vi hade det underbart. Jag tog ett beslut som jag aldrig kunde tro om mig själv men fick mig ett bra minne på köpet. Började jobba på kom.parken och bodde själv i några dagar. Åkte till villis när ensamheten blev för stor och insåg vad jag under så många år har gått miste om.
*
Augusti bestod av jobb, inte mycket eller så. Hade världens bästa arbetskamrater men mimmi var saknad. Jag och min "stora" familj åkte båt genom hela göksjön en varm sommarkväll. Jag och mina vänner åkte på fiskisfest. Syster kom upp från mariestad och vi åt räkmackor. Vi hade tjejmiddag och jag kände att vi hittat tillbaka till varandra. Det var kräftfiske och jag vandrade omkring i lillebrors skoteroverall. Kvällen innan jag och jenka begav oss till turkland bastade vi i nickos stuga och dagen efter hade vi lunchdejt. Jag och jennifer hade "mammaresa" till turkiet som var otroligt efterlängtad. Där borta träffade vi på burträsk killarna och spenderade en kväll tillsammans med dom. När vi var hemma igen väntade skolan med inspark och jag var på bröllop.
*
I september låg kameran tyvärr väldigt ofta på hyllan. Jag drog en strike inne på dallas och skämdes ögonen ur mig. Första helgen i september följde jag jennifer och lisa på inflyttningsfest i hökmark tillsammans med deras klasskompisar. Vidgade vyerna en aning och ångrar mig inte en sekund. September var dock tyvärr en månad då skolan tog upp väldigt mycke plats. En lördag for vi på ladan och åkte skridskor. Jag tog mitt mod till mig och var både och bowlade och på bio. En dag slapp vi äntligen skolan och besökte dags gård med klassen. På något vänster så lyckades jag överlista höstångesten.
*
I oktober så blev jag inbjuden till nästa inflyttningsfest men denna blev i stan. Efter många om och med hade jag både Lisa och Sanna vid min sida. Vi hade klassfest med ek1orna och det var riktigt trevligt. Mitten av oktober blev en enda röra med alltihop men avslutades på bästa möjliga sätt, men världens bästa btkare på bönhuset i åbyn.
*
November då, kan ha varit den konstigaste månaden detta år iallafall. Vi hade novemberlov och vi tog oss en liten minitripp ner till ö-vik för att bada. Två bilar, nio människor. Den resan var guld värd för min del. Ännu en gång fick jag följa med till hökmark och denna gång för halloweenfest. Jag praoade med två/treorna och fick höra både ett och annat av dom små. Jag spenderade mycket tid i stan och lärde mig att 20.10 bussen går på tok för tidigt. Jag lisa och nikolina lyxade till det med middag på världshuset en kväll. Vi firade hakkan som fyllde 17 och en kväll hade vi tjejmiddag med kasslerknyten. Madde kom hem och vi tog kort hos malin hela familjen. Skolan gjorde mitt liv till ett mindre helvete.
*
December var absolut inte min månad. Jag ville införskaffa lite julstämning så jag och mina vänner bänakde oss i kyrkan första måndagen denna månad. Jag hade världens finaste vän som gav mig gottis då jag var som mest nere. Lisa heter hon. Vi spenderade några kvällar hos forsman. Blev både iskalla av snöpulning och kokheta av badtunnebad. Vi knuffade igång jeppes bil, flera gånger på en kväll. Vi åt på olles en söndagkväll och såg hockeyn där. Jag låg hemma en hel dag då den undankomna höstångesten dök upp i form av vinterångest. Jag gjorde ett tappert försök till att vaka i spisen hos Ebba men somnade av i tio minuter. Skrev ett prov morgonen efter och somnade under skolans lucia. Jag fick följa med nicko och robban till bygdsiljum på fest. Spelade spel, dundercupen och firade lilla julafton, jul, födelsedag och nyår.
*
Hade den bästa sommaren detta år. Lätt och helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0