Tvåtusenelva

Eftersom ett nytt år börjar så vill jag göra en liten sammanfattning av 2011. Jag älskar att kolla tillbaka och se efter vad som har hänt riktigt.
*
Vi börjar från början, jag firade in det nya året med mina vänner hemma hos Matilda. Jag var livrädd för smällarna och klädd i mjukisbyxor. Åt nyårsmiddagen på vinkelgatan med två flickor och tre gossebarn.
*
I januari jobbade vi galet för att få upp lite liv i tillvaron, en kväll låste vi upp gympan och sparng omkring som små galningar, en annan åkte jag och några kompanjoner in till stan och spelade laserdome. En ledig dag i januari så kom Ebba och Amanda på besök. Jag följde med då Lisa och Jennifer tog dom på ladan och fick börja lära känna riktigt fina människor.
*
Februari var en stillsam månad om jag inte minns fel. Vi bastade flera kvällar, bland annat på brandstationen där larmet utlöste. Vi spelade tv-spel och umgicks som vanligt.
*
I början av mars hände det, om möjligt, mindre än tidigare månad men jag är inte missnöjd. En kväll hade vi en minitjejmiddag men det hela lyckades ändå sluta med två trötta pojkar som somnade i soffan. I slutet av mars måndad så blev matilda tillfällig ägare till en etta i stan där vi passade på att spendera lite tid. Fick lära känna nytt folk och dra nytta av nya erfarenheter! Det bästa med hela mars månad var nog när vi tog oss i kragen och körde skoter till bygdsiljum.
*
I april blev vi som galningar igen. Jag startade månaden lugnt med en halv vecka i fjällen där det inte hände allt för mycket. Fick en liten firre och mådde toppen. Väl hemma igen så hade två speciellt trevliga kvällar, en hos bobby och en hos paulina. Vi var på bodaborg och en kväll spenderade vi på holmen, bara för att vi trodde det var vår. Valborg var det också. Vi hade 0,00 planer men bestämde tillslut att starta grillen och utgick därifrån. Minnena från denna kväll är få eftersom jag raderade alla bilder efter cirkus 18.00..
*
I majmånad så lekte vi runt på multi, vi såg hockey i ett rum med för få platser, vi bestämde oss för en spontan "räkskiva" på svedjan och sen så hade vi en trevlig kväll i filadelfiahuset. Maj var även den månad då ja gick från brunett till mörkblond och tråkigt nog (om jag inte minns fel) så hade jag ett tråkigt slut på denna månad.
*
I juni började det hända grejer på riktigt. Jag, tillsammans med världens härligaste människor, startade sommaren på bästa möjliga sätt. Sena ljusa sommarkvällar i såväl storstan som lilla burträsk. Vi hade huuur trevligt som helst på alla möjliga ställen och det var varmt som aldrig förr. Gick ut skolan och levde loppan hela juni månad. För att vara helt ärlig så bestod många kvällar mest av party och på dagarna lapades det sol med en glass, sallad eller cola. Firade även århundrades mest spontana midsommar. Jag besökte även ett vackert kåsböle som jag inte visste fanns, drev om saker jag aldrig trodde skulle hända men som senare på året kom att hända. Tog första doppet kvällen innan skolavslutningen och hade heldagar på långnäset.
*
Juli då, det kommer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0