Helg mitt i veckan

Nu är det kaos, igen. Det snurrar i huvudet på mig. Jobbade kväll ikväll och har sedan dess irrat runt som en höna. Förberedelser inför morgondagen för det mesta. Då går jag skola, jobbar och efter det blir det valborgsmiddag med några tjejer. Första maj jobbar jag förmiddag och sedan blir det grillunch/middag enligt tradition i väsby. Låter kanonerns! 
förra valborgs

helgen

Denna helg har verkligen varit lugn. I fredags låg jag i soffan halva kvällen, tills jag tillslut samlade kraft till att fara till Jennifer och umgås framför en skräckfilm. Jag blev för skraj och for hem istället. Igår Jobbade jag på Ica och på kvällen cyklade femiljen runt sunne och avslutade med soffhäng och efterrätt. Idag har jag jobbat förmoddag på kiosken, sprungit och sen har Elsa varit här, tillsammans med hennes föräldrar såklart. For även en sväng upp till åbyn och hälsade på min moster med familj, träffade ett av de nyaste tillskotten i släkten och kollade balklänningen . Nu gör jag snart kväll, godnatt. 

fredag

Idag blev de verkligen bestämt. Nu kör vi!Onsdag

Det bockas av mer och mer läxa innan utlandsresan. Idag var det bara 24 dagar kvar. Imorgon är det lönedag. Det är helg snart (eller nu om man så vill) och nästa vecka är vi lediga mitt i alltihopa. Klagar icket. 

måndag

Idag gjorde jag bara en halvtimmes skoldag. Vi hade ingen förmiddagslektion så jag bestämde mig för att skita i allt och åka hem istället. Väl hemma blev det ganska långtråkigt så istället för att göra läxa så for jag till garaget och tvättade däck. Bortförklaringarnas bortförklaring.skönaste kommentaren

Idag på dopet fick alla ställa sig upp och säga sitt namn och deras relation till Elsa. När vi gått halva varvet är det dags för syrrans pappas exsambos systers man att säga hur han känner familjen. Eftersom det hela blev ganska omständigt (lång släktkedja) så sa han som det var. "jag vet inte riktigt hur vi är släkt men jag är mest här för fikat endå". Numera är denna man min gud. Amen. 

helgen

Min lördag.. vart ska jag börja? Jobbade och slet hela eftermiddagen, kassan fick hjärnsläpp och jag blev skitstressad. Har dock världens finaste chefer som kom ner på jobbet och gav mig ledigt den sista halvtimmen med motivationen "de är ju fest ikväll". Jag tackade och for såklart. Trillade in hos lisa och sen begav vi oss till bodbyn. Det blev en riktigt tidig variant för min del, jag var hemma redan innan halv tolv. 
Vaknade upp idag och kände efter ett tag att gårkvällen gjorde sig påmind. Har trots det kämpat mig igen denna dag som både innehållit dop och eftermiddagsjobb. Tråkigt nog har jag det värsta kvar, religionsläxa till imorgon. FML. 

Fredag

Stressig dag idag trots kortdag. Hann trots det ut på första cykelpasset, motvind och en ovan cykelkropp bidrar förhoppningsvis till träningsvärk imorgon. Ikväll tog jag och Matilda bilen hem till Frida L där vi åt tacos och såg film tillsammans med hon, lovisa och sofia. Riktigt trevligt trots att jag såklart slumrade till lite i soffan. Imorgon är det full fart igen och jag älskar denna helg! 
 

Torsdag

Träningsdjävulen kikade fram idag. Jag tog mig (som vanligt numera) en morgonpromenad och efter skolan for jag ut på intervaller och avslutade det hela med 1km i bassängen. Nu på kvällskvisten blev det hockey och kvällfika hos nicko och robban. Bra torsdag och en kanonstart på helgen, en helg som jag hoppas blir fantastisk.  

helg.

Sådär ja, nu tar jag helg. Jag brukar räkna med att helgen börjar på onsdag kväll/torsdag morgon för annars går det så helvetes fort och sen är helgen över. Självklart krigar jag mig till skolan ändå, men jag försöker att inte tänka på att jag är där så mycket. Detta tänkande resulterar sannerligen i en och annan ihopstressad uppgift med mera, men de är smällar man får ta. Nu gör jag kväll, hoppas vi ses på morgonpromenaden imorgon!
 

oorganiserat kaos

Det finns fyra olika stadier i mitt rum. Dessa är följande, 1) Städat 2) stökigt 3) jävligt stökigt 4) kaos. Visst tänker ni, alla kan få kaos (nästan alla iaf). Det dryga med just mina kategorier är att jag måste passera alla i följd innan jag kan börja om på 1 igen. För mitt psyke är det totalt omöjligt att städa redan i stadie 2 eller 3. Detta resulterar i att jag just nu inte vet var jag hittar rena träningskläder till idrotten, vart jag har duschtvålen eller om det finns någon soffa under kläderna överhuvudtaget. Jag befinner mig just nu i stadie 4. 

bra måndag

Började dagen med morgonpromme, var på skolan, kom hem och for ut och löpte, tränade lökigaste step up-passet, handlade och bakade cupcakes i mängder. Nu skallar jag kudden med någorlunda gott samvete!helgen

Jag har haft en fin helg, för att inte säga ultimat. Igår skjutsade jag nicko in till stan och sedan spelade jag monopol med vännerna och idag har jag inte gjort mycket alls, förutom mina promenader, sett hockeyn och tränat tabata. Jag passade även på att baka lite till dopet som är nästa helg och lagom i tid till pyntet kom lisa och gjorde mig sällskap. Nu blir det tidigkväll för imorgon är det såklart morgonpromme som gäller. 
säger godnatt med denna, på bästa lillebror. 

friday

Ikväll hade jag en önskan, jag ville se let's dance med mina vänner och äta ost, kex och vindruvor och det fick jag. Har spenderat kvällen på vinkelgatan och det fick bli en tidig variant eftersom jag jobbar i bygdsiljum imorgon. Annars så blir det nog en lugn helg och det har jag inget emot. 
har alltså hängt på denna våning ikväll, men under andra förutsättningar!

morgonpromenadfemte dagen i rad, hejja!

Just nu..

..vill jag bli b-kändis, så jag får dansa i let's dance. 
..mår jag väldigt bra 
..är Madeleine Ilmrud min största idol
..vill jag ta studenten
..längtar jag till fest, kreta, sommar och framtiden
..skulle jag vilja fara upp till fjälls igen
och slutligen en helt random bild på lisa. 
 
 

3 bra, 3 mindre bra

+ johanna väntade på mig så jag fick åka bil hem
+ Nk:n för denna vecka är slut, bästa känslan 
+ Tabata-tisdag och för en gångs skull så var denna tisdag en ledig dag. 
 
- Vi har bad imorgon. HATA BAD. 
- Min bikini har hamnat fel i packningen från fjällen, dvs den befinner sig mest trolig någon annan stans inom skellefteå kommun. (obs behöver den imorgon eftersom vi har bad. HATA BAD
- Mitt hår är inte skitigt nog att de behöver tvättas men jag har (som jag känske nämnde) bad imorgon så då måste det tvättas. HATA BAD
 
Sammanfattning. Dagen har varit bra men morgondagen ser ut att bli förjävlig. Ni kanske förstår varför?

skolan

Första dagen på skolan efter påsklovet. Många tänker nog "två månader kvar, kämpa". Personligen känner jag helt klart motsatsen, ha jag nu kämpat med skolan i snart13 år så får man väl slappna av på slutet.

söndag

Igår la jag mig under täcket redan innan nio. Helt sjukt hur slut man kan vara efter att ha umgåtts med släkten i några dagar. Idag har jag därför tagit vara på dagen med fyra promenader, en löpartur, lite läxa, tabata och mys med Elsa. Även denna gång blev det ett perfekt slut på ett perfekt lov! 

idag

kund: du jobbar mest hela tiden du, får du aldrig vara ledig?
jag: jo jag har varit i fjällen i nästan en vecka. 
kund: jasså har du det, och inte blev du då brun heller. Var det dåligt väder eller?
 
När man ännu en gång får konstaterat att ansiktet saknar pigment. 

Fredag

Vi åkte lastbil med jocke hem, kanske borde jag fundera på att bli lastbilschaufför? Jag menar.. sitta högt upp, se allt och dessutom ha en säng bakom sig hela tiden, de är ju lycka. Nog drömmt om det, en kväll på kiosken fick mig att hitta tillbaka till det verkliga livet och imorgon fortsätter det för då ska jag skriva högskoleprovet. Spännande.  
 

sista dagen

Snöstorm även idag. Vi valde att trotsa detta för fiske och våffellunch på en sjö längre bort. Efter några snöbyar där vi inte såg skillnad på fjäll och himmel, klarnade det upp och vi hittade tillslut fram till dom resterande. Skitkallt var summeringen av denna dag. Nu har skjutsen kommit så imorgon bär det av hemmåt för mig och jesper. Känns surt med tanke på hur bra väder de ska vara, men verkligheten kallar!


fjällen dag 4

Idag blåste det storm så vi testade fiskelyckan här nere på sjön. Jag fick min första fisk för denna vacka, blänket och fisken var ungefär i samma storlek så de var ingen middag direkt. Lunchen fick vi lov att äta inomhus och till kaffet parkerade skoterpoliserna på uppfarten, dom hade bara kommit vilse så det var inte oss dom var ute efter. Kvällen spenderades ännu en gång framför hockeyn i grannbyn och imorgon väntas bättre väder än idag.


Att må

Igår åkte vi på en lång fisketur tillsammans med Christian och Niklas med familj. Fint väder, bra fiske och skoterkörning bestod dagen av. På kvällen besökte jag och grabbarna deras stuga där vi såg hockeyn. Idag har vi varit ut en tur på fjället med samma gäng. jag passade på att hälsa på Frida och Johanna en snabbis som befann sig på en sjö några minuter bort Och annars har jag bara suttit och lapat sol så gått jag har kunnat. Klagar inte på tillvaron!  

RSS 2.0